Header afbeelding

Buiten jaloezieën bestellen in Hasselt

Buiten jaloezieën vormen zonder twijfel de beste bescherming tegen binnenvallend licht en warmte. Door de lamellen die u kunt kantelen reflecteren de zonnestralen, maar daarbij hebt u nog wel de doorkijk naar buiten. Licht wordt gefilterd en warmte wordt tegengehouden en u bepaalt hierbij zelf de hoeveelheid. Perfect als u op een warme dag graag zonlicht binnen wilt krijgen, maar de warmte wilt beperken.


Hoe werkt het?

Deze soort van buitenzonwering heeft geen moeilijke gebruiksaanwijzing, maar juist een fijne gebruikswijze. U bepaalt zelf hoe open of dicht u de lamellen doet en daardoor hoeveel licht er binnen komt. Daglicht zorgt namelijk voor sfeer in uw interieur en een uitzicht geeft een gevoel van ruimte. Ook de volgende pluspunten zijn gelinkt aan een buiten jaloezie:


 • Uw uitzicht wordt niet belemmerd;
 • Warmte wordt beperkt;
 • Positie van lamellen kunt u zelf bepalen;
 • Bescherming tegen UV inval;
 • Gemaakt van hoogwaardige aluminium.

 • Van kantoorpanden naar particulieren

  Buiten jaloezieën waren vroeger vooral van toepassing bij bedrijfspanden en kantoren. Een grote koof was voorzien op de panden waar een groot pakket jaloezieën in opgerold kon worden. Tegenwoordig hoeft dit niet meer alleen bij kantoorpanden, maar kunt u ook als particulier kiezen voor dit systeem. Niet alleen handig om uw zonlicht mee te filteren, maar ook om raam mee te decoreren.


  Persoonlijk gesprek in Hasselt

  Als u meer informatie wilt over deze buitenzonweringen, nodigen we u van harte uit voor een vrijblijvend gesprek. We bespreken graag de mogelijkheden onder het genot van een kopje koffie. Hopelijk tot snel!